Verhaegh Ekobouw: het concept

Het duurzaam bouwen van huizen wordt steeds belangrijker. Wij geloven erin dat dit de nieuwe toekomst is en daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het duurzaam bouwen van alle soorten gebouwen. Dit varieert van de realisatie van een vrijstaande woning, twee onder één kap, herenhuis tot aan een appartement of bedrijfsgebouw. Altijd met als uitgangspunt: rekening houden met natuur en milieu bij de realisatie van een gebouw.   

Duurzaam, ecologisch, hoog wooncomfort en energiezuinig:
Voor de realisatie van duurzame gebouwen werken we op basis van het Ekowood Fabriek bouwprincipe. Ekowood Fabriek staat voor ecologisch bouwen door gebruik te maken eerlijk hout als bouw- en isolatiemateriaal. Deze manier van bouwen is uniek in Nederland en heeft als voordeel dat dit een een hoog wooncomfort oplevert, goed isoleert en dus energie bespaard. Van de buitenkant hoef je daar echter niets van te zien. Een combinatie van stucwerk met houten delen en/of baksteen voor de buitengevel is ook mogelijk. Alle gebouwen die wij realiseren zijn energiezuinig en op ecologische wijze gebouwd. 

Van wens naar realisatie:
Wij kunnen uw project van begin tot eind begeleiden, en denken graag mee bij het creëren van een huis dat bij u past. Geen vraag is ons te gek en, desgewenst, ontzorgen wij u graag volledig van ontwerp tot en met realisatie. Wilt u weten hoe wij uw wensen en ideeën realiseren? Maak dan vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. 

Vertel mij meer!